Kalinić i njegova žena se vraćaju u Split, živjet će u luksuznom stanu blizu Poljuda

Foto: Instagram

POVRATAK Nikole Kalinića u Hajduk definitivno je sportska vijest dana. Ponoćna objava Hajduka da se u klub nakon 13 godina vratio napadač Nikola Kalinić (34) izazvala je euforiju među navijačima. Tisuće njih od noćas vise na Hajdukovom Facebooku hvaleći poteze njihovog kluba na tržištu, posebno u aktualnom, zimskom prijelaznom roku.

Kalinić se u Split vraća sa svojom suprugom Vanjom, s kojom je u braku od 2013. Roditelji su dvoje djece, sina Matea i kćerkice Lote. Upoznali su se 2004. godine, kada je Nikola imao 19, a Vanja 20 godina.

Kalinići su imali adrese u Ukrajini, Engleskoj i Italiji, ali su svako ljeto provodili u Splitu, gdje imaju stan nadomak Poljuda sa spektakularnim pogledom na Kaštelanski zaljev. Slobodna Dalmacija piše da će par tamo živjeti kada se vrate u Split.

Vanja Kalinić, kao i većina hrvatskih WAGs-ica, prilično je aktivna na Instagramu. Na profilu objavljuje obiteljske fotografije kao i uspomene s putovanja i provoda s prijateljicama. Na toj društvenoj mreži prati je nešto više od osam tisuća ljudi.

Pročitajte više