Kandidati ŽNV-a se opraštaju od pokojne Vanje: Borila si se kao lavica. To si i bila

Foto: Instagram

VIJEST da je iznenada preminula bivša kandidatkinja showa Život na vagi, Vanja Žikić, zatekla je i rastužila njene kolege iz showa. Mnogi su se od Vanje, kojoj je bilo samo 30 godina, oprostili na društvenim mrežama. 

"Žika, počivaj u miru božjem", napisao je Marko Kregar. 

"Ovo nas je sve dočekalo nespremne, svi smo u šoku i nevjerici. Otišla si premlada, ali ovo očito nije bio svijet za tebe pa te bog uzeo k sebi, odnio te na ljepše mjesto", napisala je Nina Martina Korbar. 

"Pokoj vječni daruj joj Gospodine. I svjetlost vječna svijetlila joj, počivala u miru. Amen", dodala je. 

Poruku za Vanju imao je i pobjednik sezone u kojoj je sudjelovala, Alen Abramović. 

"Draga Vanja, tvoj naprasni odlazak ostavio me u šoku. Bila si dobrica, zezantica uvijek spremna na šal. Sjedili smo jedno pored drugog u našoj velikoj blagovaoni u showu i uvijek smo se zezali kako je ukusna hrana koju jedemo, a očekivali smo zdrave splačine. Uvijek neki smijeh. Ne nadam se, nego sam siguran da si sad na boljem mjestu i da si se riješila ovozemaljskih okova. U mojim molitvama si. Putuj dalje u miru, draga Vanja", napisao je. 

Od Vanje se oprostila i kandidatkinja iz prve sezone showa Život je na vagi, Gabrijela Crnjac. 

"Borila si se kao lavica. To si i bila. Tijelo žene, duša i snaga lavice. Drago mi je što sam imala mali utjecaj na tebe i tvoj život. I da, draga Vanja, uspjela si, počivaj u miru", napisala je. 

Pročitajte više