Kanye i Bianca dobili doživotnu zabranu vožnje na brodu nakon što je pokazao guzicu

Foto: Profimedia

KANYE WEST i njegova supruga Bianca Censori dobili su doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se provozali u Veneciji, a na kojem je reper u jednom trenutku pokazao stražnjicu, pišu talijanski mediji. 

Talijanska tvrtka Venezia Turismo Motoscafi izjavila je da par više nije dobrodošao na niti jedan njihov brod. Iz tvrtke tvrde kako nisu znali da se dogodio incident sve dok nisu vidjeli objave u medijima. 

Nisu više dobrodošli

"Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima", objasnili su te za incident okrivili i treću osobu koja je bila s njima na brodu, a koja je, kako tvrde, zaklanjala pogled prema tom dijelu broda.   

Podsjetimo, Bianca je svojim izdanjima sablaznila Talijane koji su je prijavili policiji. Reperu i njegovoj supruzi tijekom vožnje na brodu u Veneciji pridružili su se vozač i nepoznata prijateljica. Kanye je bio odjeven u crno, a sjedio je na povišenom dijelu brodice i imao djelomično spuštene hlače. Je li namjerno ili slučajno pokazivao golu stražnjicu, ostat će vječni misterij. 

Pročitajte više