Kanye optužen za fizički napad na muškarca: "Stavio je ruke pod Biancinu haljinu"

Foto: Profimedia

Predstavnici repera Kanyea Westa naveli su da je muškarac fizički i seksualno napao njegovu suprugu Biancu Censori u incidentu u Los Angelesu. Izvori su prethodno rekli za TMZ da je West pod istragom kao osumnjičenik zbog fizičkog napada ranije ovog tjedna, nakon što je reper navodno udario čovjeka koji je zgrabio Censori.

"'Zgrabio' je krajnje neadekvatan opis onoga što se dogodilo. Bianca je fizički napadnuta. Napadač se nije samo sudario s njom. Stavio je ruke pod njezinu haljinu, direktno na njezino tijelo, uhvatio ju je za struk, vrtio ju je oko sebe, a zatim joj je slao poljupce. Bila je fizički i seksualno zlostavljana", rekao je reperov tim u izjavi.

Losanđeleska policija istraživala je Westa i ranije. Naime, 2022. reper je bio pod istragom zbog zlostavljanja osobe za koju je tvrdio da mu se ruga. "Jednostavno je imao stav, poput 'Što ćeš učiniti?' Samo ti kažem da ta plava Covid maska ​​neće zaustaviti ovaj nokaut" rekao je West, koji nije uhićen ni optužen za incident.

Doživio je karijernu renesansu

West, koji je promijenio ime u Ye, navodno je oženio Censori, arhitekticu u svojoj tvrtki Yeezy, u prosincu 2022., manje od mjesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardashian. Te je godine West izgubio niz ugovora o partnerstvu s Adidasom i drugima, nakon niza antisemitskih komentara, uključujući i onaj da su Židovi "pokušali uhvatiti svakoga tko se protivi njihovom planu."

Ipak, ove je godine doživio karijernu renesansu nakon izdavanja albuma Vultures i suradnje s pjevačem Ty Dolla $ignom. Album se našao na vrhu američke top-liste te je proizveo globalni hit Carnival, koji je također bio na prvom mjestu u SAD-u.

U prosincu 2023. West se ispričao za antisemitske primjedbe, napisavši na hebrejskom na društvenim mrežama: "Duboko žalim zbog bilo kakve boli koju sam možda prouzročio... Predan sam ispravljanju štete i promicanju jedinstva."

Pročitajte više