Kanye stihovima pozvao Kim da se pomire, ali ono što je napravila neće mu se svidjeti

Foto: Tord Litleskare/Guliver Image

REPER Kanye West ne krije da se želi pomiriti sa svojom suprugom Kim Kardashian, a sada ju je na koncertu pozvao da mu se vrati.

Kanye je s Drakeom održao humanitarni koncert, a na koncertu je navodno bila i Kim. Reper je promijenio stihove svoje pjesme Runaway, na veliko oduševljenje publike.

"Želim da pobjegneš natrag meni, upravo ti, Kimberly", glasio je nadodani Kanyeov stih, zbog kojeg je hashtag #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Dio fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovom gestom, dok drugi dio smatra da se Kim ne bi trebala pokolebati.

"Kim, da nisi slučajno pala na to, Runaway uopće nije napisao za tebe", napisala je jedna korisnica na Twitteru, aludirajući na to da je pjesma napisana za Kanyeovu bivšu djevojku Amber Rose.

Samo nekoliko sati nakon koncerta Kim je navodno predala zahtjev za legalnim razdvajanjem, prema kojem bi i dalje bila udana za repera, ali bi zakonski živjela odvojeno od njega. Ako sud to odobri, pitanje skrbništva i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Također, navodno je podnijela zahtjev da joj se prezime West ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Ovo Kanyeu nije prvi javni vapaj za pomirbom, pa je tako nedavno na Instagram storyju objavio fotografiju poljupca s Kim, uz koju je napisao: "Moram se vratiti kući."

Istovremeno, Kim je, nagađa se, u vezi s 28-godišnjim komičarom Peteom Davidsonom.

Pročitajte više