Kanye West deset minuta vodio monolog u Bijeloj kući pa izgrlio Trumpa

Foto: Getty Images

KANYE WEST u Ovalnom uredu rekao je kako se zbog Donalda Trumpa osjeća kao Superman.

Reper, koji je nedavno promijenio ime u Ye, Bijelu kuću posjetio je sa šiltericom s natpisom "Make America great again". "Ima nešto u tome kad stavim ovu kapu na glavu, zbog nje sam se osjećao kao Superman", rekao je.

West je s Trumpom razgovarao i o svojem bipolarnom poremećaju. "To je bilo zbilja nešto", rekao je Trump nakon što je reper završio svoje izlaganje. "Bilo je to iz duše", odgovorio je. "Volim ovog tipa", rekao je West, prije nego je došao do Trumpa i zagrlio ga. "To je zbilja lijepo", rekao je predsjednik.

Tijekom 10-minutnog monologa u kojem je prošao razne teme, od politike do svemira, West je otkrio i da su ga prijatelji pokušali zastrašiti, prenosi BBC. "Rekli su mi da ne nosim tu kapu, no ona mi na neki način daje moć."

Tijekom sastanka novinari su pitali Trumpa što misli o potencijalnoj kandidaturi Westa za predsjednika SAD-a. "Mogao bi biti", kazao je Trump.

Embed from Getty Images

"Prestanimo se brinuti oko budućnosti, sve što imamo je danas", nastavio je reper. "Trump je na svom herojskom putovanju sad."

Embed from Getty Images

Progovorio je Kanye i o školama. "Nekad ljudi kažu kako dijete ima ADD (poremećaj deficita pažnje). Nema ADD, škola je dosadna. Dosadna je, nije uzbudljiva poput ovog", rekao je, pokazujući svoj mobitel.

Pročitajte više