Kanye West žica milijardu dolara na Twitteru i obratio se ovom čovjeku

Screenshot: YouTube

NAKON što se na Twitteru požalio da je u višemilijunskim dugovima i zavapio obožavateljima da mole za njega, Kanye West dosjetio se novog načina kojim bi mogao do novca – žicanje Marka Zuckerberga.

Reper je na Twitteru objavio val objava u kojima moli vlasnika Facebooka da uloži u njega milijardu dolara kako bi mogao raditi na svojim idejama. Naravno, nije propustio spomenuti da je "najveći živući umjetnik i najveći umjetnik svih vremena"

Kanye očito zna što želi i prilično je uporan. "Mark Zuckerberg, znam da ti je rođendan, ali molim te, nazovi me do sutra", "Svijete, molim vas idite na Twitter, FaceTime, Facebook, Instagram, napravite što god treba da me Mark podrži", "Mark, javno te molim za pomoć" samo su neki iz niza pomalo tužnih objava. Zanimljivo, Marku Zuckerbergu nije uopće bio rođendan.

Nakon što je vidio da Zuckerberg ne odgovara, Kanye se okrenuo drugom milijarderu, vlasniku Alphabeta Larryju Paigeu: "Hej, Larry Paige, dobro bi mi došla i tvoja pomoć..."

Kanye West navodno je u dugu od 53 milijuna dolara. Čini se da prodaja njegovog novog albuma "The Life of Pablo" ne ide dovoljno brzo kako bi namaknula sredstva za sve ideje i projekte koje bi Kanye želio ostvariti pa se mora okrenuti alternativnim načinima zarade.
 

Pročitajte više