Kao da joj nije bilo dosta pažnje: Rihanna počastila golim fotkama

DA SE gole zvijezde najbolje prodaju shvatila je i Rihanna. Kao da joj nije bilo dovoljno što su oči javnosti bile svakodnevno uperene u nju nakon što ju je brutalno pretukao bivši dečko, Rihanna je potražila još pozornosti. Gola pjevačica je uzela mobitel u ruke te je napravila nekoliko sočnih fotki i tako počastila svoje obožavatelje. Naime, fotografije potpuno gole Rihanne su iznenadno iscurile na internet, a kako nagađaju američki mediji čini se kako svoje prste u cijeloj priči ima i Chris Brown.

Nagađa se kako je Chris Brown prodao medijima fotografije gole Rihanne

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci je 19-godišnji Chris pretukao Rihannu što je izazvalo zgražanje sveopće javnosti. Nakon tog incidenta Rihanna je navodno utjehu potražila u drugome, odnosne dvojici muškaraca, dok je u isto vrijeme Chris odgovarao za svoje postupke pred sudom. Prema nekim navodima, kako bi se osvetio ljubomornoj Rihanni, Chris Brown je prodao njezine gole fotografije kako bi pokazao kako ona i nije tako čedna kao što je mediji prikazuju.

Osim što je počastila cijeli svijet svojim potpuno golim tijelom, Rihanna se također preselila u novi dom vrijedan čak 2,67 milijuna dolara. U kući se nalaze četiri spavaonice i četiri kupaonice. Sveukupno kuća sadrži 12 soba, a od glave do pete zajedno s dvorištem kuća se prostire na tri i pol tisuće metara kvadratnih. Izgrađena je 1980. godine te je njezina najveća ekstravagancija pogled na cijeli grad.

A.M.
Foto: Egotastic

Pročitajte više