Karleuša: Moj jedini grijeh je što ljubim križ svojim pohotnim usnama

NAKON što je srpska turbo-folk pjevačica Jelena Karleuša izazvala nezapamćeni skandal u Srbiji scenama koje su neke asocirale na masturbaciju križem, prsata plavuša odgovorila je na optužbe.

"Slike su osmišljene kako bi isprovocirale komentar bagre koja ne razumije umjetnost i ne čita Bibliju, a na radost onima koji vjeru imaju u sebi i djelima je dokazuju, poput mene, koja nisam kao oni koji prije podne idu u crkvu, a popodne kradu, lažu, siluju i ubijaju." - kazala je Kuriru Karleuša.

"Ovo je zemlja apsurda, gde ljudi poput Žarka Gavrilovića pozivaju na nasilje nad gay populacijom samo zato što su drugačiji, gdje popovi blagoslivljaju paravojne formacije prije pokolja, gde su nacionalne zvijezde razni Arkani, Legije, Bogoljubi." - dodaje Kareluša.

Karleuša sa sebe kaže da je žena s "izraženom osobnošću i neograničenom inteligencijom", te napominje kako je njen jedini grijeh što je javno iskazala svoje mišljenje i ljubila križ svojim "pohotnim usnama".

"Ako ga mogu ljubiti pojedini popovi koji u svijetu siluju dječake pod plaštom te iste crkve koja mene osuđuje, onda mogu i ja, i neću odustati od namere da se sa licemerjem u ovoj zemlji borim na svoj način." - zaključila je Karleuša te pozdravila patrijarha Pavla, kojeg je zamolila za razumijevanje.

Pročitajte više