Kastratijeva cura opisala kako je pustila psa na dijete, bivša misica je prozvala

Foto: Instagram

ANĐELA ŠTIMAC, djevojka bivšeg Dinamovog igrača Lirima Kastratija, na Instagramu je opisala jedan susret iz parka koji je kulminirao tako da je ona pustila psa na dijete. Njena objava razljutila je bivšu misicu Eni Šukundu, koja je pozvala ljude da je prijave. 

"Samo da kažem da me prije nekoliko dana gospođa u parku pitala može li njezino dijete pomaziti Bellu. Rekla sam: 'Okej.' Međutim, dijete je prešlo granicu igre (povlačenje za uši i rep), na što sam ja rekla mami i djetetu (koji ima dovoljno godina da shvati) da to ne smije raditi. Kaže ona meni: 'Ma neće mu ništa'", napisala je Anđela. 

"U tom trenutku ja pustim s povodca, svog dobermana, koji skače na dijete i baci ga na pod (od igre). Na to sam i ja rekla: 'Neće mu ništa.' Sad smo 50-50. Pojedinci moraju shvatiti da su nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub", zaključila je. 

Eni Šukunda je podijelila njenu objavu (koju je u međuvremenu Instagram uklonio) te je pozvala ljude da je prijave. 

"Razumijem kompleks i prenemaganje, ali postanje ovakvog sadržaja je, za mene, izvan granica i za prijavu. Osobno, također sam vlasnik psa ozbiljnije sorte", napisala je, a zatim poručila Anđeli: "Ne budeš ga dugo šetala kada naletiš na normalnu reakciju roditelja pored, i sustava."

Eni je kasnije objavila još jedan Anđelin story. 

"...kako sam psa pustila na dite, a ne dižete se na slike zlostavljanih životinja. To samo govori o vama kao ljudima. Ovako, dite je imalo 10 godina (jer naravno da je dite malo kojemu ne možeš objasnit', onda okej, kažeš roditelju), svjesno išlo nauditi mom manjem psu, za kojeg bih ubila sad odmah bilo koga. Pustila sam drugog psa na njega jer sam upozorila i njega i roditelja. Znala sam da ga neće ugristi jer je pas zaigran, ali trebalo je naučiti ga da pas nije igračka. Ne zanimaju me mišljenja ljudi koji, kad te vide na cesti, ne bi ti pomogli", piše Anđela. 

"Ti kao roditelj imaš odgovornost da upozoriš svoje dite ako radi nešto krivo. Zašto se onda javljate s: 'Da pas napravi nešto mom ditetu, bilo bi mu zadnje'? E pa ja sam ona: 'Da bilo tko napravi nešto mom psu, sigurno bi mu bilo zadnje u životu.' Ne podnosim neodgojene ljude. I za sve postoji cijena", poručila je i dodala: "P. S. Priče da ja financiram udrugu Levijatan i šaljem ljude da tuku druge koji su zlostavljali životinje nisu istina. Da mi tako nešto triba, ne bi bio potreban Levijatan."

"Ne znam bih li se smijala ili zabrinula. Je li realno da ovakve munjare hodaju?" komentirala je Eni. 

Pročitajte više