Katarina iz ET-ja: Gadljivo mi je kada djeca na plaži moraju gledati kako nekom dedi jaja vise do poda!

PJEVAČICA grupe ET Katarina Rautek svoj odmor provodi "roštiljajući" se na Mljetu. Nakon odrađenih ljetnih koncerata, s dečkom i psom došla se odmoriti i na suncu napuniti baterije za radnu jesen. "Nema birtija, divljanja, ništa. Cijelu godinu živim noćni život tako da sada deset dana ne želim niti čuti za to. Čim se vratim, opet krećem raditi sto na sat, a do tada skupljam snagu", rekla je Katarina za Index.

"Na Zrću sam vidjela dva pederčića kako se ližu u kavezu pa sam odmah otišla"

Iako je izabrala udaljenu destinaciju i uživa u tišini i miru, isprobala je i čari divlje zabave na poznatoj hrvatskoj party stanici, Zrću. "Nisam uopće tip za Zrće, ove godine sam prvi put bila tamo na nekom after beach partyju, nagovorili su me, ali sam otišla nakon pola sata. Nije mi se svidjelo, grozno mi je to. Vidjela sam neka dva pederčića u kavezu kako se ližu, ma strašno. Pa je došla hitna jer je netko pao u nesvijest, ma, nisam mogla to više gledati. Nemam ništa protiv tih ljudi, nek` svatko radi što hoće, ali meni se osobno to ne sviđa pa sam otišla", objašnjava pjevačica.

"Grozno mi je vidjeti malo dijete na plaži koje mora gledati kako nekom dedi jaja vise do poda"

Katarina na plaži bez problema pokazuje figuru koju održava tijekom cijele godine, tako da ne mora u panici skidati kilograme u zadnji čas prije ljeta. Ona tek malo pojača vježbanje i spremna je za radoznale poglede. Njima ipak neće otkriti previše, jer joj ne pada na pamet pokazivati intimne dijelove pred drugim ljudima. "Mene sigurno nećete vidjeti na nudističkoj plaži, to mi se ne sviđa. Nemam ništa protiv nudista, neka imaju svoje plaže, to mi je OK. Ali mi nije OK kada dođem na plažu i vidim malo dijete koje mora gledati starog dedu kojem jaja vise do poda, to mi je ružno, gadljivo. Možda jednog dana promijenim mišljenje, ali za sada je ovako. Nije mi to iz higijenskog razloga lijepo, isto kao i u sauni", odrješita je po tom pitanju Katarina.

Toples dolazi u obzir isključivo na plažama bez ljudi

Nešto blaža varijanta golotinje, toples, za nju dolazi u obzir isključivo na osamljenim plažama. "Dobro, toples je druga stvar. Kada si sam ili s dečkom, OK. Ali ako nisu drugi u toplesu, neću ni ja biti jer poštujem te druge ljude. Kada sam sigurna da me nitko neće uhvatiti, i ja skinem gornji dio, ali to je rijetko jer sam skoro uvijek na plažama na kojima ima ljudi. Tu gdje sam sada ima jako puno djece i stranaca, nitko nije u toplesu pa nisam ni ja", kaže Katarina za Index.

Katarina s dečkom Ivanom još ne planira svadbu

Na jedan od najljepših hrvatskih otoka Katarina je došla na prijedlog dečka. "Na Mljetu sam prvi put i stvarno mi je prekrasno. Volim se `roštiljati` na suncu, a kad mi dosadi, odem popiti kavu i vratim se natrag". Učim psa plivati, to mi je zabava. Namjeravamo unajmiti bicikle i obići otok, a htjela bih probati roniti pa si možda i ispunim želju. Ma nije mi toliko važno gdje sam, već mi je važno s kim sam. Ako si i na Karibima, što ti vrijedi ako nisi u dobrom društvu", kaže mlada pjevačica. Ona je definitivno u dobrom društvu. Iako se s dečkom, poduzetnikom Ivanom Čalićem, nedavno uselila u stan, Katarina još ne planira odlazak pred oltar. "Nikakva svadba nije pred vratima, ne znam ni što će biti sutra. Mogu samo reći da sam sretna i da je to to", otkrila je Katarina Indexu. 


 

Pročitajte više