Zvijezda hrvatskih sapunica ostala bez posla nakon što je ošamarila producenticu

 Foto: Youtube
 
POZNATA srpska glumica Katarina Radivojević izbačena je iz serije ''Urgentni centar'' nakon što je ošamarila producenticu, otkrio je vlasnik produkcijske kuće Goran Stamenković za srpski Kurir.
 
Glumica se nedavno požalila medijima da je htjela nastaviti suradnju i u drugoj sezoni ''Urgentnog centra'', ali da je naišla na odbijanje kod nadležnih koji su odlučivali o tome.
 
 
 ''To što je Radivojevićka rekla da nije više u seriji jer nije dobila zadovoljavajući honorar nema veze s realnošću. Najvažnije je da imamo dobru atmosferu na setu, a ona se u to ne uklapa'', odlučan je bio Stamenković.
 

Katarinu je hrvatska publika upoznala u seriji ''Najbolje godine'' ali i kao bivšu djevojku Vidoja Ristovića, sadašnjeg supruga Nikoline Ristović. Radivojević je prošle godine priznala i da je bila u vezi s američkim glumcem Beniciom Del Torom, ali da je za nju ta priča završena jer je htjela ''sve ili ništa''.

Ono po čemu se pak urezala svima u pamćenje jesu otkrivene scene seksa u ruskom filmu ''Morfij'' iz 2008. godine u kojem glumi Ekaterinu Karlovnu.

Pročitajte više