Katarina Radivojević: Nije me lako osvojiti i zadobiti moju pažnju

GLUMICA Katarina Radivojević ljeto u Hrvatskoj provodi radno, odnosno ne uživa samo u ljepotama Jadrana već i snima nove epizode sapunice "Najbolje godine". To joj ne pada teško, jer kako je ispričala za srpski Story, voli svoj posao.

"Radim posao koji volim i to je u ovom slučaju najbitnije. Ponekad zna biti naporno, naročito u periodu kada su velike vrućine, ali ako se nešto radi iz ljubavi, sve je puno lakše. S obzirom na to da i dalje traje recesija, ne žalim se", rekla je kroz smijeh Katarina te dodala: "Drago mi je što radim, što sam neovisna i što si mogu osigurati sve što poželim".

"Nikolina Pišek i ja se još nismo ni upoznale, nema sukoba"

"Trenutno mi je vrlo lijepo na snimanju serije. U ovoj drugoj sezoni, sve je nekako bolje organizirano, bit će novih eksterijera, ali i glumica i glumaca. Pridružile su nam se sjajne Mira Furlan i Ksenija Pajić", navela je Radivojević te dodala kako se nju i Nikolinu Pišek ipak neće moći istovremeno gledati na malom ekranu, ali ne zato što među njima vlada netrpeljivost (kako su izvještavali pojedini srpski mediji), već zato što nemaju zajedničkih scena.

"Nisu nam napisane zajedničke scene. Ona počinje sa snimanjem tek u rujnu, tako da se još nismo ni upoznale. Razočarana sam u pojedine srpske medije koji plasiraju neistine i izmišljaju sukob u kojem sam ja predstavljena kao apsolutni negativac. Zanimljivo je da moji tako o meni pišu, a da hrvatski mediji to čak nisu ni prenijeli", izjavila je glumica.

"Još se nije pojavio onaj pravi"

O ljubavi je Katarina Radivojević navela: "Trenutno sam posvećena poslu, ali mogu reći da se još nije pojavio onaj pravi, a mene nije lako osvojiti i zadobiti moju pažnju, naročito ako sam maksimalno koncentrirana na posao. Ne izlazim često, nema me na javnim događanjima, što mi u ovom trenutku najviše odgovara".

Pročitajte više