Katarina Radivojević u vezi s ruskim bogatašem, Putinovim najvećim neprijateljem

Screenshot: YouTube

SRPSKA glumica Katarina Radivojević navodno je u vezi s nekad najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim.

Glumica i bivši šef nekad najveće ruske naftne kompanije "Jukos" upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu, gdje su ubrzo započeli vezu, piše Alo.rs.

"Njih je upoznao Mihailov odvjetnik, ruski se bogataš zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je luda za njim i zbog njega je zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat. Zbog svih događanja i okolnosti ne viđaju se često", rekao je izvor blizak glumici.

Dodao je da Katarina samo zbog Mihaila ide u Los Angeles.

"Mihail financira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Loa Angelesu i Berlinu. Katarina se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, boji se kad su u kontaktu da joj netko ne zamjeri zbog toga. Stalno je u nekom strahu. Mihail nema obitelj, ni djecu, što je njoj važno. On nema više novca kao što je nekada imao, sve mu je skoro oduzeto, ona uskoro opet ide kod njega", rekao je izvor.

Glumica nije željela komentirati medijske napise. 

Pročitajte više