Katarina zasvirala: Oduševljeni tamburaši na rukama nosili krhku Miss Hrvatske

LIJEPA Miss Hrvatske, Katarina Prnjak, sinoć je oduševila Slavonce. Naime, krhka Šibenčanka nastupila je na festivalu "Zlatne žice Slavonije", koji se održava u Požegi. Missica se pojavila kao pojačanje mladom pjevaču Frani Pehari i tamburaškom sastavu Bekrije. Zajednički su izveli pjesmu "Za šaku ljubavi" Predraga Martinjaka P'eggyja. Prnjak je blistala u bijeloj haljini Linee Exclusive, koja je inspirirana nekadašnjim slavonskim nošnjama.

Kada je primila tamburicu u ruke i zasvirala nekoliko taktova spomenute pjesme, Katarina je oduševila publiku. "Ovo je za jednu Šibenčanku bio pravi izazov i jednostavno sam uživala. Cijela je ekipa bila super, a Frano Pehar je odličan momak i vjerujem da je pred njim velika karijera. Kad sam čula da Bekrije pjevaju hitove poput "Po prašini i divljini" i "Garavušo garava", shvatila sam da sam njihov fan već godinama", ispričala je Katarina.

I Pehar i Bekrije već su do surađivali s missicama. Frani je u spotu glumila Ivana Vasilj, a Bekrije su kao Garavušu vidjeli Aleksandru Grdić. Katarina je također osvojila dečke, koji su je opisali kao jednostavnu, a pohvalili su je i jer su se s njom propisno zabavili.

Pročitajte više