Kate Beckinsale kritizirali zbog mršavog izgleda, ona otkrila zašto je bila u bolnici

Foto: Profimedia/Instagram

50-godišnjoj glumici Kate Beckinsale ispod novih fotografija obožavatelji su pisali da je premršava. "Žao mi je što to moram reći, Kate, ali izgledaš malo mršavo... Uvijek si imala sjajan balans, ali kada ti se počnu vidjeti jagodice, ravnoteža se gubi", napisao je jedan obožavatelj.

Beckinsale je na komentare o svom izgledu brzo odgovorila. 

"Njegovala sam svog očuha do njegove smrti početkom ove godine. I mojoj mami se svašta događa... Navikavam se na to da su mi dva oca umrla - jedan kad sam imala pet godina, drugi u siječnju ove godine", napisala je Kate. Naime, njezin biološki otac umro je od srčanog udara dok je ona bila dijete, a očuha je izgubila u siječnju nakon krate bolesti.

Povraćala je krv

Zatim je otkrila i zbog čega je nedavno bila hospitalizirana

"Također prošle godine izgubila sam mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest tjedana u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovano stresom koji je stvorio rupu između mog jednjaka i želuca", nastavila je glumica te objasnila da je zbog toga izgubila nekoliko kilograma.

"To je pridonijelo određenom gubitku težine. Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, neovisno o okolnostima u mom životu i životu moje obitelji. Pokušavam preživjeti nešto što se čine kao nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i na uzdržavanju obitelji", rekla je. 

Savjetovala je kritičarima da "budu bolji" nakon što su osjetili potrebu komentirati nečiji izgled. "Činjenica da volite žene koje su punije od mene su stvari koje meni nisu važne ili relevantne. Nije me briga kakav vam je ukus", dodala je. Naposljetku, obrisala je te fotografije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.