Kate Beckinsale slavila pobjedu Vatrenih usred Zagreba: "Bravo Hrvatska, volimo vas"

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica Kate Beckinsale gledala je utakmicu Hrvatske i Brazila i to iz centra Zagreba gdje ovih dana snima svoj novi film. 

Beckinsale je ljubiteljica nogometa i, osim za svoju rodnu Englesku, na ovom Svjetskom prvenstvu zdušno navija i za Hrvatsku, što se može vidjeti iz njezinih objava na Instagramu.

Kate je gledala dosadašnje nastupe Vatrenih, a ovaj posljednji veličanstveni u kojem su Hrvati eliminirali Brazil u četvrtfinalu, gledala je s prijateljicom u centru Zagreba u jednom od kafića te je objavila snimku atmosfere i navijanja.

 

Uz to objavila je i nekoliko storyja, a na jednom je imala i poruku za Vatrene. "Ja sam Engleskinja i očito je da navijam za Englesku, ali sada snimamo u Hrvatskoj i ovdje je ekipa sjajna pa s njima pa podržavamo jedni druge i to je je*eno super. Čestitam Hrvati, vaša Kate Beckinsalović", napisala je glumica.

Podsjetimo, Beckinsale u Zagrebu snima film Canary Black, s radom su počeli u listopadu i trajat će oko 50 dana, a riječ je o najvećem filmskom projektu koji se ikada snimao u Hrvatskoj. 

Pročitajte više