Kate Hudson ne namjerava glumiti s članovima obitelji

IAKO američka glumica Kate Hudson s tri člana obitelji, majkom Goldie Hawn, očuhom Kurtom Russellom i bratom Oliverom, dijeli producentsku tvrtku Cosmic Entertainment, izjavila je da se ne namjerava s njima pojaviti na velikom ekranu.

´Zapravo niti ne razmišljamo o tome´, rekla je 23-godišnja glumica. ´Voljela bih raditi s tatom (kako zove dugogodišnjeg pratioca svoje majke) jer je on prekrasan glumac, a naravno i s mamom bi bilo super glumiti. Oboje su jako talentirani. No, bez obzira, to nije nešto što aktivno tražimo i nastojimo ostvariti´, dodala je ona.

Kate Hudson, zvijezda filma ´Korak do slave´, nedavno se s mužem, rock glazbenikom Chrisom Robinsonom, iz New Yorka vratila u Los Angeles, kako bi bila bliže majci i Russellu.

No oni su trenutno u Kanadi, gdje s najmlađim djetetom Wyattom te Oliverom snimaju tinejdžersku seriju ´Dawson´s Creek´.

´Cijeli moj ´odrasli život´ stalno sam na putu, od 18. do 21. godine. I sad kad snimam čak dva filma doma, u Los Angelesu, ovdje nikog nema´, kaže Hudson koja s Matthewom McConaugheyjem glumi u romantičnoj komediji ´How to Lose a Guy in 10 Days´. Film se u SAD-u počinje prikazivati u petak, 7. veljače.

Pročitajte više