Kate Middleton oglasila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka

Foto: Profimedia

Kate Middleton javila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka.

Osvrnula se na nedavne napade u Australiji. Naime, 40-godišnjak je tijekom vikenda nasmrt izbo nožem šestero ljudi u trgovačkom centru u Sydneyju. Od šest ubijenih pet su bile žene. Kasnije je napadnut i biskup u crkvi u Sydneyju. 

"Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge", piše u objavi u kojoj je osim princeze od Walesa potpisan i princ William. 

Podsjećamo, Kate se krajem ožujka javnosti obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza šokirala čitavu obitelj i da su ona i William "činili sve što mogu da situaciju procesuiraju i riješe privatno za dobrobit obitelji."

Catherinein rak otkriven je tek nakon što je u siječnju podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u londonskoj klinici. Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju te su zamolili javnost da o tome ne nagađaju.

Pročitajte više