Kate Middleton u dilemi: Što će napraviti s rođendanskom fotkom princa Louisa?

Foto: EPA

Kate Middleton i princ William imaju kraljevsku dilemu.

Nedavno je izvor za britanski Sunday Times rekao da princ i princeza planiraju objaviti rođendansku čestitku za svog sina, princa Louisa koji puni šest godina 23. travnja.

Međutim, nakon nedavnih skandala s fotošopiranim slikama, insajder iz palače tvrdi da par još uvijek raspravlja o tome tko bi trebao biti fotograf malenog Louisa povodom rođendana. U slučaju da bi princeza fotografirala i objavila fotografiju, vjeruje se da bi to privuklo negativnu pozornost.

Stručnjaci: Toerije zavjere će se ionako nastaviti

"Moj prijedlog bi bio ili da Kate snimi fotografiju i ne retušira je, ili da Kate snimi i unaprijed objasni kako i zašto je promijenila fotografiju, ili da to snimi profesionalni fotograf i sve objasni", rekao je za Fox News Christopher Andersen, američki novinar i autor knjiga o kralju Charlesu i princezi Diani. 

"Mislim, zar će to doista biti važno? Teorije zavjere će se ionako nastaviti", dodao je. Drugi stručnjak rekao je za Sky News: "Naravno da je neizbježno da će se teoretičari zavjere vratiti tvrdnji da su vidjeli ovaj ili onaj nedostatak na slici. Ali mislim da bi iskreno bilo bolje vratiti tu razinu normalnosti i vratiti onaj odnos koji Kate ima sa svojim obožavateljima, ali i sa svojom djecom."

Kaos oko fotografije

Kate svake godine za rođendane svoje djece objavljuje njihove portrete, no nedavno je imala skandal sa slikom povodom Majčinog dana na kojoj su ona, prinčevi Louis i George te princeza Charlotte. Fanovi su odmah primijetili mnoštvo neobičnosti na fotografiji.

Zatim se oglasila i sama princeza te priznala da je ona uređivala fotografiju koju je snimio princ William. "Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentiram s editiranjem. Želim se ispričati zbog ikakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali sretan Majčin dan. c", pisalo je u poruci koju je objavila.

Pročitajte više