Kate Winslet traumatizirana od snimanja seksi scena s DiCapriom

KATE WINSLET priznala je kako se osjećala "pomalo čudno" tijekom snimanja scena seksa sa svojim bivšim partnerom iz Oscarom ovjekovječenog "Titanica" s kojim trenutno snima novi film, "Revolutinary Road", Leonardom DiCapriom. Možda se Kate odvikla od Lea, a možda joj je zasmetalo i to što iza kamere stoji njezin suprug Sam Mendes, pod čijom redateljskom palicom se snima "Revolutinary Road".

"Cijelo vrijeme sam im govorila... ovo je prečudno! Leo mi je najbolji prijatelj, a film snima moj suprug koji je cijelo vrijeme bio prisutan, nikako se nisam mogla koncentrirati", priznala je. Glumica je ispričala kako je Leo bio mrtav hladan i kako njemu ništa nije smetalo. "Daj zaboravi već jednom to", stalno joj je govorio, međutim, Kate si nije mogla pomoći. Ipak, priznala je kako su Leo i ona kemiju koju su uspostavili na snimanju "Titanica" vratili u hipu i primijenili na novi film koji govori o američkom bračnom paru kojeg muče filozofska i egzistencijalna pitanja, i kojem je radnja smještena u pedesete godine prošloga stoljeća.

Leo i ja smo sačuvali kemiju koju smo stvorili na snimanju 'Titanica'

"Dok nismo krenuli snimati nisam shvaćala koliko je jaka kemija između Leonarda i mene. To je sve ostalo iz 'Titanica'. Super je što smo se jednostavno vratili tamo gdje smo i stali, cijela stvar se jednostavno nastavila, poput prisjećanja", rekla je. "Nakon 'Titanica' i Leo i ja smo znali da sljedeći put kada budemo zajedno snimali da će scenarij morati biti spektakularan i izuzetno emotivan. Morala sam godinama raditi na tome da nagovorim supruga i Lea na novi projekt poput ovoga. Morala sam biti vrlo lukava", dodala je.

Kate je nedavno postala zaštitno lice kozmetičkog diva Lancome

Britanska ljepotica nedavno je zamijenila Isabellu Rossellini u reklamnoj kampanji za Lancomeov novi parfem Tresor, dok je za vizualni identitet zaslužan slavni modni fotograf Peter Lindebergh. Opsežna kampanja koja uključuje TV i tiskane reklame u cijelom će se svijetu pojaviti u rujnu. "Obožavam zastupati proizvode u koje zaista vjerujem i koje koristim svakodnevno. Počašćena sam, oduševljena i jako uzbuđena, jedva čekam da vidim fotografije jer sam veliki poklonik Lindeberghova rada", Kate je objasnila.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više