Kate Winslet zadovoljna svojom punijom figurom

BRITANSKA glumica Kate Winslet izjavila je da ne želi izgledati mršavo kao većina manekenki, unatoč tome što je na naslovnoj stranici muškog časopisa GQ u siječnju objavljena njezina retuširana fotografija kako bi izgledala vitkije.

Winslet je odobrila originalne fotografije i nije bila konzultirana o retuširanju snimaka, javlja BBC u srijedu.

´Ne želim da ljudi pomisle kako sam dvolična te da sam iznenada izgubila 11 kilograma, što je nešto što nikad ne bih učinila. No, još je važnije da uopće ne želim izgledati tako´, kazala je Winslet u interviewu mreži GMTV u srijedu.

´Na objavljenoj fotografiji su mi mršavije noge. Uz to, izgledam kao da sam visoka 1,80 metara, a ne stvarnih 1,70 metara.´

Urednik GQ-a Dylan Jones kazao je da je njezina fotografija bila obrađivana ´ni više ni manje no bilo koje druge zvijezde´. Dodao je da je prilikom snimanja izgledala ´mršavije no prije´, kad ju je intervjuirao, te da objavljena fotografija ´i nije tako daleko od toga kako ona zaista i izgleda´.

´Kate se pojavila na mnogo naslovnica i zna da jednom kad su fotorafije snimljene, sve je ostalo izvan njezine kontrole´, izjavio je agent Kate Winslet.

´Tada su u rukama časopisa, koji s njima može učiniti što god želi, i glumac više nije dio procesa odlučivanja.´

Winslet, čiji bi se najnoviji film ´The Life Of David Gale´ s Kevinom Spaceyjem kao partnerom trebao uskoro pojaviti u kinima, izjavila je kako je ´potpuno zadovoljna´ svojim fizičkim izgledom.

Nakon rođenja kćeri Mije 2000. godine izgubila je 28 kilograma i taj gubitak težine pripisala dijeti koja propisuje što se smije, a što ne smije jesti na temelju oblika i drugih svojstava lica.

Pročitajte više