Musk joj je ukinuo račun pa je komičarka odlučila tvitati s profila pokojne majke

Foto: EPA

AKO ste kojim slučajem propustili Twitterovu sagu o plavim kvačicama, vrijeme je da se uključite jer stvari postaju sve zabavnije.

Nakon što joj je Twitter trajno ugasio profil jer je oponašala Muska i rugala mu se, komičarka Kathy Griffin odlučila je tvitati s profila pokojne majke, Maggie Griffin, koja je preminula prije dvije godine.

Tvit s profila mrtve majke

"Koristim profil voljene majke. Moj Instagram i Facebook profil također je hakiran. Molim vas, zapamtite. Danas sam ja, sutra ćete biti vi na redu. Može li netko s jakim profilom ovo prenijeti?" napisala je u prvom tvitu te nakon toga dodala hashtag #FreeKathy.

Na Twitteru su uslijedile burne reakcije, a jedan je tviteraš napisao: "Znao sam da će Elonov Twitter biti lud, no nikada nisam očekivao da će Kathy Griffin biti banirana i zatim se ulogirati na profil mrtve majke u znak prosvjeda."

Cijela priča oko plavih kvačica razlog je zašto su neki tviteraši, među njima i komičari, odlučili promijeniti ime u Elon Musk i počeli ga trolati, što se milijarderu nije svidjelo. Tome se priključila i Griffin i istog dana ukinut joj je profil.

Jedna je tviterašica napisala: "Hoćemo li sada svi promijeniti ime u Kathy Griffin? Volim ovu igru!" dok je druga dodala: "Ovo je smiješnije od svega što je Elon Musk ikada napravio."

 

"Elone, ti si kreten"

Komičarka je zatim otišla korak dalje i tvitala poruku Musku oponašajući svoju mrtvu majku: "Elone, ovo je Maggie, javljam ti se iz svijeta mrtvih da ti kažem… ti si kreten", poručila mu je.

Griffin je nastavila: "Ovo nije parodija. Ovo je duh majke Kathy Griffin koja je voljela vino i kaže da će se napiti i baciti svoje bingo karte na tebe! Nije parodija. Do mjeseca, šupku."

Tviteraši su krenuli s komentarima, a mišljenja su podijeljena. "Ovo je jebeno fantastično", "Duh se ne šali", "Totalni neukus", "Ovo je najjadnija stvar koju sam vidio na Twitteru", samo su neki od komentara.

Jedna je tviterašica upitala: "Ozbiljno, Elone, možeš donijeti umivaonik u sjedište Twittera, ali ne možeš primiti šalu?"

 

Pročitajte više