Katy Perry: Glumit ću Štrumpfetu iako moja mama misli da je ona droljasta

PJEVAČICA Katy Perry, koja u filmskoj verziji "Štrumpfova" posuđuje glas jedinoj pripadnici ljepšeg spola među malim plavim bićima - Štrumpfeti, otkrila je kako su joj dok je bila mala konzervativni roditelji branili gledanje spomenutog crtića jer su Štrumpfetu smatrali "droljastom".

"Pogodi što, mama? Ja sam Štrumpfeta!"

"Bit ću Štrumpfeta, toliko sam uzbuđena! Nikad nisam pogledala ni jednu epizodu `Štrumpfova`, jer mi roditelji to nisu dozvoljavali. Moja majka je Štrumpfetu, koja je bila jedina žena u selu, smatrala pomalo droljastom. I sad sam joj pokazala! Nazvala sam je i rekla joj: `Pogodi što, mama? Ja sam Štrumpfeta!`", otkrila je Perry, dodajući kako se oduvijek voljela tako suprotstavljati svojima strogo kršćanski nastrojenim roditeljima: "Bilo je baš kao nekad davno kad sam joj rekla `Znaš što, mama? Poljubila sam djevojku!` ili `Pogodi što, mama? Bit ću gola u videospotu!`"

Gargamel - Hank Azarija

Podsjetimo, filmska verzija priče o malim plavim dobrodušnim bićima Štrumpfovima i zlom čarobnjaku Gargamelu koji ih proganja, snima se ovih dana u New Yorku. Redateljsku palicu je preuzeo Raja Gosnell, poznat po filmovima "Beverly Hills Chihuahua" te "Scooby-Doo". Film bi se u 2D i 3D verziji u kinima trebao naći od 3. kolovoza 2011. godine.

Uloga zlog Gargamela pripala je glumcu Hanku Azariji, poznatom po tome što je u popularnim "Simpsonima" posuđivao glas mnogim likovima. U filmu Gargamel proganja Štrumpfove njihovim selom te u jednom trenutku iz svog čarobnog svijeta mala plava bića zajedno sa zlim čarobnjakom dospijevaju u stvarnost - nađu se usred Central Parka. Štrumpfovi moraju pronaći način da se vrate nazad u svoje selo prije nego ih pronađu Gargamel i njegov mačak Azriel, kojeg će navodno odglumiti prava mačka, a ne robotizirani primjerak.

Pročitajte više