Kaže da je stigao iz budućnosti, pogledajte snimku za koju tvrdi da je iz 2120. godine

Screenshot: YouTube

U POSLJEDNJE vrijeme došlo je do prave navale samoprozvanih "vremenskih putnika" koji tvrde da su se vratili iz budućnosti kako bi, eto, baš našoj generaciji pokazali što nas čeka u narednim godinama. I dok većina njih ima samo priče i pričice o navodnim događajima iz budućnosti, sad se pojavio jedan tip koji je stvar digao na skroz novi nivo.

On tvrdi da ima snimku iz, pazite sad ovo, 2120. godine. I ne samo da ima tu snimku nego ju je i pokazao za YouTube kanal Apex TV. Na mobitelu je pokazao nešto za što tvrdi da su prizori Las Vegasa za nešto više od 100 godina.

Noah, kako se naziva u videu, tvrdi da se vratio u 2018. godinu nakon neuspjele tajne misije te da snimka koju posjeduje prikazuje posljedice globalnog zatopljenja u budućnosti. "Crveni oblaci su globalno zatopljenje. Možete ih vidjeti posvuda", priča Noah u videu i dodaje: "Sjećam se da je bilo užasno vruće."

"Siguran sam da rade na tome u budućnosti", ipak je "ohrabrio" zabrinute. 

Međutim, njegov pokušaj nije baš dobro prošao kod gledatelja, što se najbolje vidi po komentarima ispod videa. "Zašto koristi današnji mobitel, a ne neki iz budućnosti? Snimka izgleda kao obična 3D animacija", "Kakva besmislica, video je očigledno animacija", "Ne bih rekao, to je prevara. Odlična gluma", "Postanemo li svi lik iz crtića u 2120.?", bili su samo neki od komentara.

Pročitajte više