Kći Brucea Willisa otkrila kakvo je trenutno zdravstveno stanje njezina oca

Foto: Instagram

Kći Brucea Willisa, Tallulah Willis, otkrila je gostujući u The Drew Barrymore Showu kakvo je trenutačno zdravstveno stanje njezina oca koji se bori s frontotemporalnom demencijom.

"Nema puno promjena, a to je, po onome što sam pročitala o bolesti, najbolje što možemo tražiti. Okružena sam ljubavlju, to je moj otac i voli me, i to mi puno znači", rekla je Tallulah, dodajući da je riječ o agresivnoj kognitivnoj bolesti, obliku demencije koji je vrlo rijedak. Otkrila je i zašto je obitelj odlučila biti tako otvorena u vezi njegove dijagnoze.

"Pa, mislim da je to iz dva razloga. S jedne strane, takvi smo kao obitelj, ali također nam je jako važno širiti svijest o FTD-u. Ako se možemo boriti s nečim kao obitelj i kao pojedinci da pomognemo drugim ljudima, da to preokrenemo i da iz toga ipak proizađe nešto lijepo, to je stvarno posebno za nas", rekla je.

Tallulah je najmlađa kći Demi Moore i Brucea Willisa koji su u braku koji je trajao od 1987. do 2000. dobili još dvije kćeri - Rumer (35) i Scout (32). Glumac se kasnije vjenčao s Emmom Heming 2009. te su dobili kćeri Mabel (11) i Evelyn (9).

Pročitajte više