Kći Čombeta iz LZN-a rekla svoju prvu riječ, video raznježio pratitelje

Foto: Instagram

SUPRUGA glumca Miraja Grbića, Čombeta iz serije Lud, zbunjen, normalan, pohvalila se da je njihova kći Billie rekla svoju prvu riječ.

Marija Omaljev Grbić, koja je s glumcem dobila kćer u listopadu prošle godine, podijelila je na svom Instagramu kratki video u kojem Billie govori riječ "mama", a snimka je oduševila pratitelje, koji su joj ostavili brojne raznježene komentare. Snimku možete pogledati OVDJE.

"Ljubavi, već", među prvima je komentirala supruga Edina Džeke, Amra Džeko.

"Predivna je", "Kako je slatka", "Već prva riječ?", "Lutkica", "Bravo Billie", još su neki od brojnih komentara ispod videa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleškoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je Bullet Train, u kojem glumi sa slavnima Bradom Pittom i Sandrom Bullock.

Pročitajte više