Kći jedne od najljepših žena svijeta više se ne krije od javnosti, snimljena u Rimu

Foto: Profimedia

KĆI Monice Bellucci i Vincenta Cassela 18-godišnja Deva Cassel izgledom sve više podsjeća na majku. Iako je rasla daleko od očiju javnosti, sada je odlučila slijediti korake roditelja i graditi javnu karijeru.

Deva se bacila u manekenske vode u kojima postaje sve uspješnija. Paparazzi su je snimili u Rimu na snimanju najnovije reklame za brend Dolce&Gabbana. Kod poznate fontane di Trevi snimala se u kratkoj crnoj čipkastoj haljini i crnim natikačama.

Želi se baviti modelingom i glumom

Devu na Instagramu prati više od 970 tisuća obožavatelja. U svijet modelinga je ušla s 15 godina, a dosad je nekoliko puta krasila naslovnice poznatih časopisa. Prije nekoliko mjeseci otkrila je da zasad ne planira ništa studirati. 

"Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se okušam u glumi. Mislim da bih zapravo prilično uživala u tome, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahtijeva puno vremena i puno osobnog ulaganja.

Jako cijenim činjenicu da me roditelji nikada nisu tjerali da glumim. Uvijek su mi govorili da mogu biti što god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama", rekla je u razgovoru za magazin Glass.

Glumit će u Netflixovoj seriji

Najavljeno je da će glumiti u talijanskoj seriji The Leopard koja će se emitirati na Netflixu. Radi se o seriji inspiriranoj talijanskim filmskim klasikom redatelja Luchina Viscontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava. U tom filmu glumili su Claudia Cardinale, Alain Delon i Burt Lancaster.

Deva će glumiti Angelicu Sedaru koju je utjelovila Claudia Cardinale, mladu ženu iz srednje klase koja postaje katalizator društvenog previranja u epu od šest epizoda smještenom u pozadini društvene revolucije na Siciliji 1860-ih.

Monica Bellucci i Vincent Cassel su tijekom svog braka dobili dvije kćeri, Devu i Leoni, koja sada ima 12 godina. I Monica je karijeru započela kao manekenka, stoga sve češće Devu uspoređuju s majkom. 

Pročitajte više