North West (10) postala reperica. Debitirala na očevom novom albumu

Foto: Profimedia

NAJSTARIJA kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, North West (10) debitirala je kao reperica Miss Westie u pjesmi na najnovijem albumu svog oca. 

North je ponosno skakutala na pozornici u utorak na zabavi Kanyea i Ty Dolla $igna u Miamiju za vrijeme slušanja novog albuma Vultures, a tijekom zabave puštena je i pjesma na kojoj je North gostovala, piše Page Six. Neki od stihova koje je North otpjevala idu ovako: "Sviđa mi se ovdje / mi ćemo preuzeti godinu, još jednu godinu / to je vaša najbolja prijateljica, gospođica Miss Westie."

Publika je bila oduševljena njezinim debijem te je dobila ovacije na stihove: "Ne pokušavajte me testirati / postat će neugodno / postat će neugodno / samo me blagoslovi."

"North je glazbeni genij"

Snimka sa zabave objavljena je na X-u (bivšem Twitteru). Desetogodišnja North zadivila je i korisnike X-a, a jedan joj je napisao da je jako slična svom ocu. "North je glazbeni genij. Ona je dobila talent, stil i samopouzdanje svog oca. Želim joj sve najbolje na svijetu!" komentirao je drugi. 

Ovo nije prvi put da North želi krenuti stopama svojih roditelja. Nedavno je otkrila svoje planove da jednog dana preuzme maminu tvrtku SKIMS i Kanyeovu Yeezy.

Pročitajte više