Kći Kurta Cobaina opisala noćnu moru koju je doživjela u avionu: "To mi je promijenilo život"

Foto: Instagram

FRANCES BEAN COBAIN, kći legendarnog glazbenika Kurta Cobaina, krajem rujna doživjela je pravu noćnu moru tijekom vožnje avionom, a tek je sad odlučila progovoriti o tom događaju.

"Izbjegavala sam govoriti o ovome jer mi se pričanje takvih stvari strancima uvijek činilo besmislenim. No prošlo je dovoljno vremena da shvatim što je to iskustvo značilo za moj život. Prije tjedan dana, 30. rujna, ukrcala sam se na zrakoplov Air France A380 (ironija je bila u tome što sam zamijenila svoj prethodno rezervirani let za ovaj, da bi ranije došla kući). To je bio trenutak koji je promijenio sve što sam dotad mislila da znam. Svako jutro posljednjih tjedan dana budim se sretna što sam živa. Kad sam osjetila da se avion naginje, vidjela da gori avionsko krilo na mojoj strani i suočila se s vlastitom smrtnošću, napravila sam dogovor sama sa sobom. Obećala sam samoj sebi da više neću bježati od trenutaka u životu ako se izvučem. Više neću pratiti društvene klišeje i pobrinut ću se da ljudi koje volim to znaju. Misleći da više nikad neću vidjeti mamu, dečka, baku, ljubimce ili prijatelje, doživjela sam renesansu duše, uma, tijela i duha. Ušla sam u fazu svog života kad mi je svaki trenutak dragocjen. Sve svjetovne anksioznosti koje su prije diktirale mojim životom raspršile su se. Probudila sam se i shvatila da moram ostati budna da živim svoj život autentično. Koliko god otrcano to zvučalo. To je istina. Za mene", napisala je na Instagramu.

Avion u kojem je bila 25-godišnja Frances letio je iz Pariza za Los Angeles te je nakon zapaljenja jednog od četiri motora prisilno sletio u Kanadi.

Pročitajte više