Kći Lise Marie Presley objavila fotografiju s njom: "Tad sam je zadnji put vidjela"

Foto: Instagram

RILEY KEOUGH, kći pokojne Lise Marie Presley, objavila je dirljivu fotografiju koja je nastala posljednji put kada su se njih dvije vidjele. 

Fotografija je snimljena na događaju povodom proslave rođendana Elvisa Presleya u Formosa Caféu, u zapadnom Hollywoodu 8. siječnja. Slika je nastala četiri dana prije nego što je Lisa preminula. 

"Osjećam se blagoslovljeno što imam fotografiju od zadnjeg puta kada sam vidjela svoju predivnu majku", napisala je Riley.

Riley rodila kćer prošle godine

Lisa Marie Presley umrla je 12. siječnja u dobi od 54 godina nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja. Tijekom komemoracije održane u Gracelandu prošle nedjelje Rileyin suprug Ben Smith-Peterson otkrio je da Lisa nedavno postala baka.

"Nadam se da mogu voljeti svoju kćer onako kako si ti voljela mene, kako si voljela mog brata i moje sestre. Hvala ti što si mi dala snagu, moje srce, moju empatiju, moju hrabrost, moj smisao za humor, moje manire, moj temperament, moja divljinu, moju upornost.

Ja sam proizvod tvog srca, moje sestre su proizvod tvog srca, moj brat je proizvod tvog srca", napisala je Lisina kći Riley u govoru koji je u njeno ime na sprovodu pročitao suprug Ben. Njihov predstavnik je za People potvrdio da je djevojčica na svijet stigla prošle godine. Ime nisu otkrili.

Pročitajte više