Kći Mel B o zlostavljanju majke: Kad sam došla, vidjela sam ga sa spuštenim hlačama

Foto: Profimedia

PHOENIX CHI GULZAR, kći bivše članice grupe Spice Girls Mel B, prisjetila se trenutka kada je svjedočila tome kako je bivši suprug pjevačice Stephen Belafonte fizički zlostavljao njenu majku.

Kći Mel B tvrdi da je stalno slušala kako se njezina majka i očuh svađaju i tuku. Jedne noći išla je vidjeti je li joj majka dobro.

"Iskrala sam se iz svoje sobe i otišla provjeriti je li mama dobro. Zatim sam se vratila u svoju sobu, ali nekoliko minuta kasnije čula sam još više vrištanja i vike. Vikala je 'stani, makni se', a onda sam čula udarce. Opet sam otišla gore i vidjela Stephena sa spuštenim hlačama i mamu gurnutu preko kauča. Smrznula sam se, ali znala sam da ne mogu ništa učiniti", rekla je za The Sun.

Phoenix kaže da je u tom trenutku bila suviše uplašena i premlada da bi se ikome obratila za pomoć. 

Mel B je ranije tvrdila da ju je Stephen emocionalno i fizički zlostavljao tijekom njihovog desetogodišnjeg braka te da nije imala pristup vlastitom novcu. Belafonte je te optužbe opovrgnuo.

Pjevačica sa Stephenom ima jednu kćer, Madison Brown Belafonte, a iz prijašnjih veza dvoje djece - Phoenix s bivšim suprugom Jimmyjem Gulzarom i Angel Iris Murphy Brown s Eddiejem Murphyjem.

Pročitajte više