Kći najbogatije Hrvatice obrušila se na "jadnika" u avionu koji se požalio na njenu kćer

Foto: Instagram

TAMARA ECCLESTONE prozvala je suputnika iz aviona koji je prigovarao jer njena četverogodišnja kći putuje prvim razredom. 

Ovog su se petka Tamara i njena četverogodišnja kćerkica Fifi zaputile u New York, ali im je užitak u letu pokvario putnik koji nije bio zadovoljan što sjedi pokraj djeteta., 

Tamara je na svom Instagramu objavila selfie iz aviona uz koji je napisala: "Kad sjediš u avionu, a neki jadnik se požali kad vidi moju Fifi. Takva tužna egzistencija sigurno ne može biti dobra za dušu."

Njeni su se fanovi brzo postavili na njenu stranu i počeli dijeliti svoja iskustva. 

"Netko je jednom rekao mojoj kćeri da prestane pričati jer je preglasna. Tad su joj bile samo dvije godine. Ne moram ni spominjati da je brzo požalio. Neki ljudi jednostavno vole prigovarati jer su nesretni sa svojim životom", napisala joj je jedna obožavateljica. 

"To se i meni dogodilo. Ljudi, izgleda, brzo zaborave kako je to imati djecu", složila se druga. 

"To je užasno. Očito je zaboravio da je i sam bio dijete. Fifi je tako slatka djevojčica, ne obaziri se na tog mrzovoljnog čovjeka", bio je još jedan od komentara. 
Jedan od njenih pratitelja je ipak podržao drugog putnika. 

"Ne moraš voditi Fifi kamo god ideš. Ako to baš želiš, idi privatnim avionom. Dovoljno si bogata i nitko te neće uznemiravati. Da sam ja potrošio hrpu novca za sjedalo u prvom razredu, ne bi mi bilo drago da je Fifi pored mene. Ne želim se svađati, ali on je platio za mjesto u prvom razredu i kad je vidio dijete pretpostavio je da će plakati i vrištati tijekom leta", ukazao je on. 

Tamara se nedavno našla na meti kritike javnosti zbog raskošne proslave rođendana četverogodišnje kćeri, pa se osjetila prozvanom odgovoriti na kritike

"Fifi nije razmažena. Voli se voziti privatnim avionima, ali vozi se i busom i podzemnom željeznicom", rekla je tom prilikom. 

Pročitajte više