Kći Nikoline Pišek postala liječnica, završila je studij na Sveučilištu u Milanu

Foto: Instagram

Nakon što je 2021. diplomirala medicinu na Sveučilištu u Edinburghu, Hana Cigoj, starija kći Nikoline Pišek, ostvarila je novi akademski uspjeh na Sveučilištu u Milanu, a ponosni trenutak voditeljica je podijelila na društvenim mrežama uz emotivnu poruku.

"Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst 'sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom doktor i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije'. Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja", napisala je Nikolina i dodala:

"Sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu - znajući da sam bila klinka, nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta."

Nikolina je stigla podržati svoju kćer u Milano, a s njom je bila i Una Sofija, njezina druga kći koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem. Hanu je Nikolina dobila u vezi s voditeljem i novinarom Markom Cigojem.

Pročitajte više