Kći repera progovorila o njegovim komentarima da joj provjerava djevičanstvo

Foto: Instagram

AMERIČKI reper T.I. prošle godine mnoge je šokirao izjavom da vodi kćerku ginekologu svake godine kako bi provjerio je li još uvijek nevina, a ona je sad progovorila o tome. 

39-godišnji reper lani je podignuo prašinu bizarnom izjavom da vodi kćerku ginekologu kako bi provjerio je li njezin himen i dalje nedirnut, a Deyjah Harris sad se osvrnula na tu temu.

Repera su mnogi prozvali zbog zastarjele prakse koju je Svjetska zdravstvena organizacija nazvala "kršenjem prava djevojaka i žena" i to "bez znanstvene valjanosti". Reper je kasnije izjavio da se šalio i uputio javnu ispriku kćeri.

U snimci iz obiteljskog reality showa T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle, Harris se otvorila o toj temi. Ona kaže kako je uočila da je označena na Twitteru i odmah joj je bilo jasno o čemu je riječ kad je vidjela riječ "ginekolog".

Otkrila je kako je bila jako šokirana, povrijeđena, ljuta i osramoćena. Dodaje da je osjećala kako nije mogla reći ne kad je njezin otac želio razgovarati s doktorima, otkrivši kako bi reakcija repera bila drugačija prema njezinoj braći i njihovom seksu.

"Mislim da me otac tretira drugačije nego dečke kad je riječ o seksu i nadzoru", rekla je reality zvijezda. "Šali se s mojim bratom o tome da će postati otac. Nikad se ne bi sa mnom tako šalio."

Deyjah kaže i kako osjeća da ne može razgovarati s ocem, pravog imena Clifford Joseph Harris Jr. - jer on često glumi žrtvu.

"Jednostavno mi nije stalo do toga da budem sad oko njega", priznala je. "Bit ću bolji roditelj. Mislim, ne kažem da je on loš, govorim samo da kad je riječ o ovakvim stvarima, bit ću povezanija mentalno i emocionalno."

Zbog incidenta kaže i kako drugačije gleda na odnos s ocem. "Situacija je bila malo traumatizirajuća za mene", zaključila je.

Pročitajte više