Kći sesvetskog tajkuna o vjenčanju: Mate Bulić je bio predivno tatino iznenađenje

Foto: Instagram

LUCIJA ŠARIĆ, bivša natjecateljica showa Život na vagi i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, progovorila je o detaljima vjenčanja za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka, koje je održano prošlog vikenda.

''Sve sam spremala na vrijeme i to je realno bila iznimka za mene jer sam inače kampanjac. Ipak, na kraju dana ponovno je stres bio prisutan, možda dan ili dva prije vjenčanja, jer je bilo dosta obaveza koje moraš obaviti u posljednjem trenutku'', rekla je za rtl.hr.

Lucija je nosila čak dvije vjenčanice, jednu za svečanu ceremoniju u crkvi, dok se u drugu preodjenula kasnije na fešti. Obje haljine bile su duge, dekoltirane i s poludugim rukavima.

''S vjenčanicom i krojem sam bila jako zadovoljna, mislim da je bila pun pogodak. Zajedničkim snagama smo je osmislile Ivana, krojačica, i ja. Haljina je šivana po mjeri. Drugu haljinu šivala sam u fashion studiju", otkrila je.

Stotinjak gostiju na svadbi su zabavljali Mate Bulić te srpska pjevačica Sandra Afrika.

"Glazbenici su bili gosti iznenađenja za Marka i mene, a ujedno i poklon od moje braće. Mate je bio točka na 'i'. Predivno tatino iznenađenje", priznala je.

"Presretni smo i zadovoljni. Svaki trenutak je bio poseban i jako emotivan za nas'', zaključila je.

Pročitajte više