Kći slavnog glumca otvoreno progovorila o silovanju, abortusu i borbi s drogama

Foto: Instagram

CLARA McGREGOR, kći glumca Ewana McGregora, otvoreno je progovorila o mentalnim problemima i priznala da je bila silovana te da je abortirala i borila se s ovisnošću o drogama. 

Iskrenu objavu na Instagramu započela je otkrivajući da se bori s mentalnim problemima koje je dugo skrivala. 

"Patim od tjeskobe od svoje četvrte godine i od djetinjstva idem na terapiju. Jako sam zahvalna zbog svega što su psihoterapeuti učinili za mene. Ta me tjeskoba spriječila u tome da živim život kakav sam željela. Bila je poput kaveza u koji sam bila zarobljena i još uvijek se trudim izaći. Pila sam lijekove koji su mi puno pomogli", započela je ona. 

U nastavku je otkrila da se borila s ovisnošću o lijekovima poput Xanaxa te depresijom, ali i da je pretrpjela neke zaista strašne stvari. 

"Sramila sam se zlostavljanja koje sam dopustila da mi se dogodi. Krivila sam sebe za modrice, šljive na očima, silovanja i napade muškarca. Dijelim ovo iskreno u nadi da će pomoći drugima da se osjećaju manje usamljeno. Prošle sam se godine borila s tjeskobom, borila se da ostanem trijezna, nosila se s depresijom, bila u nasilnoj vezi i doživjela abortus", otkriva Clara. 

Puno podrške nije dobila ni od svog slavnog oca s kojim nije u dobrim odnosima nakon što je on nakon 22 godine braka napustio njenu majku Mary Winstead, s kojom ima četvero djece. 

Jednom je prilikom njegovu novu djevojku nazvala "običnim smećem".

Pročitajte više