Kći slavnog nogometaša otkrila kako je reagirao na njen odlazak u 18+ reality

Foto: Instagram

GEMMA OWEN (19), kći Liverpoolove legende Michaela Owena, sudjeluje u kontroverznom reality showu Love Island. Iako je ranije rekla kako njen otac "ne bi bio sretan kad bi se prijavila" u emisiju, nedavno je za The Mirror izjavila da je Michael na kraju ipak "dosta cool" oko svega i da je podržava.

"Ne bih rekla da je naročito entuzijastičan oko toga, ali podržava me u svemu što odlučim raditi tako da nije imao nikakve ispade oko toga. Bio je prilično cool", rekla je Gemma. Dodala je kako roditelji vjeruju da ih neće osramotiti pa "ne vjeruje da će se seksati" u showu.

"Tata mi je rekao: 'Znaš se ponašati. Idi i sudjeluj.' Majčin savjet je bio: 'Gem, ponašaj se otmjeno', dodala je natjecateljica Love Islanda.

Osim toga, spomenula je i kako joj je otac dao savjete o nošenju sa slavom: "To je nešto što svatko otkriva na svojoj koži i u tom procesu svatko radi greške. Ali svakako je jako zgodno imati nekoga tko je to već prošao."

U Love Islandu grupa muškaraca i žena sudjeluje u nizu zadataka s partnerima koje svakih nekoliko dana mijenjaju, sve dok ne pronađu onog tko je njihova "srodna duša". Sudionici dolaze u show u potrazi za ljubavi, ali i kako bi se zabavili, a emisija je poznata po obratima i po kontroverznim zadacima.

Pročitajte više