Kći srpskog poduzetnika hvali se luksuzom, vozi se avionom i uživa u raskošnim vilama

Foto: Instagram

EMA ZEPTER, kći srpskog poduzetnika Philipa Zeptera i njegove supruge Madlene, na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije s putovanja i luksuza u kojem uživa.

Uživa na bazenima, u luksuznim vilama, restoranima, putuje avionom... Ema za Instagram pozira u skupim odjevnim kombinacijama, a često objavljuje fotografije u badićima. 

Međutim, o njezinom se životu ne zna puno. Zepterova kći studira psihologiju i živi u Londonu. Philip i Madlena posvojili su je 2000. godine.

"U naš život ušla je jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se ugnijezdila u naša srca, gdje je otvorila prostor kojeg tu ranije nije bilo. Lijepo je kad se čovjek može ostvariti kao stvaratelj, pa zatim postati roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti - ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", ispričala je Madlena jednom prilikom.

Inače, Philip i Madlene upoznali su se na fakultetu, a nakon studija zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon. Ondje je Madlena radila kao predavačica srpskog jezika, a Philip kao prodavač posuđa. Danas imaju veliko bogatstvo - zaradili su za jahte, avione i vile. Posebno se ističe njihova vila u Monaku, čija je vlasnica nekoć bila carica Sissi. 

Zanimljivo je što Philipu to nije pravo ime. Do prije 22 godine Philip se zvao Milan Janković, a ime je odlučio promijeniti jer je njegovo originalno zvučalo previše neobično strancima.

Pročitajte više