Kći Tihomira Oreškovića pohvalila se sestrinim uspjehom: Magistra kirurgije

Foto: Instagram

ELLA KATHERINE OREŠKOVIĆ, kći Tihomira Oreškovića, na Instagram storyju pokazala je koliko je ponosna na svoju sestru Emmu, koja je završila studij na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. "Magistra kirurgije i intervencijskih znanosti", napisala je uz fotku Emme na promociji.

Ella često objavljuje na Instagramu, a u jednoj od posljednjih objava pokazala je kako izgleda jedan od njezinih dana provedenih na moru u Dalmaciji i pozirala u kupaćem kostimu. Ona studira psihologiju u Španjolskoj, a gradi i pjevačku karijeru.

Natjecala se na Dori

Podsjećamo, Ella je hrvatskoj javnosti poznata po sudjelovanju na Dori. "Tata je na mojoj strani i podržava moje bavljenje glazbom. Često sluša moje pjesme i daje svoje komentare. Mislim da je sretan i ponosan na mene, što i meni naravno puno znači", rekla je jednom prilikom.

Dodala je kako joj ne smeta što je mnogi predstavljaju, među ostalim, kao kći bivšeg hrvatskog premijera. "Moj je tata bio premijer u određenom trenutku našeg života. Ljudima će to uvijek biti zanimljivo, tako da mi, moram priznati, to ne smeta", rekla je.

Uz Ellu i Emmu, Tihomir i Sanja Orešković imaju i dva sina, Jakova i Filipa.

Pročitajte više