Keanu Reeves: Imam samo jedan uvjet da glumim u petom nastavku Johna Wicka

Foto: Press

Keanu Reeves je otkrio jedan uvjet koji ima da bi nastupio u petom filmu u franšizi John Wick.

Oprez! Tekst može sadržavati spojlere!

Slavni glumac utjelovio je istoimenog junaka u sva četiri filma franšize, a posljednji film je dobio brojne pohvale kritičara te ostvario impresivnih 95 posto na Rotten Tomatoesu i vrlo dobrih 8.3/10 na IMDb-ju. U prvom vikendu prikazivanja u kinima zaradio je čak 137.5 milijuna dolara.

Reeves je ranije rekao kako snimanje petog filma ovisi o tome žele li fanovi još jedan nastavak ili ne, a sada je otkrio jedan uvjet koji bi trebao biti ispunjen da bi bio uključen u projekt. Tijekom intervjua za Entertainment Weekly Reeves je rekao da će razmotriti projekt ako redatelj Chad Stahelski bude uključen.

 

"Ne znam, pretpostavljam da ću se morati osloniti na nikad ne reci nikad. Mislim, ne bih radio film o Johnu Wicku bez Chada Stahelskog. Morali bismo vidjeti kako to izgleda. Što se mene tiče, stvarno je ispravno što je John Wick pronašao mir", rekao je aludirajući na kraj filma, koji prikazuje Wicka kako podliježe smrtnoj rani dok mu život prolazi pred očima, zbog čega brojni fanovi misle da neće ni doći do snimanja novog nastavka.

Reeves je također rekao da snimanje još jednog filma o Johnu Wicku uvelike ovisi o tome kako će obožavatelji reagirati na četvrti.

"Morate vidjeti kako će publika reagirati na ono što smo napravili. Jedini razlog zašto smo imali priliku snimiti ove filmove je taj što se ljudima svidjelo ono što smo napravili. Stoga mislim da moramo pričekati i vidjeti kako će publika reagirati na to", rekao je glumac.

Pročitajte više