Keanu Reeves odbija se pokoriti holivudskim standardima. Dokaz je i njegova cura

Foto: Profimedia

KEANU REEVES danas slavi 59. rođendan. Glumac već godinama nosi titulu "najveće dobrice Hollywooda", što ne čudi s obzirom na to da velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, često se druži s beskućnicima i iznimno je ljubazan i strpljiv sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Iznenadio zaposlenike u pubu

Keanu je tako prije nekoliko mjeseci u jednom britanskom pubu iznenadio zaposlenike, koji su priču podijelili na svojoj Facebook stranici.

So today we had a surprise visitor for lunch… What a lovely man he was too. Laura asked if he would be ok with taking...

Objavljuje The Robin Hood TringSubota, 4. veljače 2023.

"Danas smo imali iznenadnog gosta na ručku. Kako drag čovjek. Upitali smo ga bi li se htio fotografirati s ekipom iz kuhinje, a on je odmah ušetao u kuhinju, rukovao se sa svima i pohvalio hranu. Suvišno je i reći da im je popravio dan", napisali su.

Susret s malim obožavateljem

Oduševio je obožavatelje i na promociji svoje knjige stripova u Los Angelesu. Dječak po imenu Noah došao je do Reevesa i rekao mu da mu je upravo on najdraži glumac na svijetu, a Keanu je odmah započeo razgovor s njim. Snimka njihovog susreta proširila se društvenim mrežama, a mnogi su pisali da "svijet treba više ljudi poput Keanua".

Naklonio se publici

Glumca su mnogi hvalili i nakon gostovanja na panelu Comic Con Experience (CCE) u prosincu prošle godine, gdje je promovirao novi nastavak Johna Wicka. Njegov dolazak izazvao je ovacije u publici. Keanu je bio vidljivo dirnut reakcijom fanova te je kleknuo i počeo se klanjati publici, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

Neki često spominju i Reevesov odnos prema ženama. Jednom su prilikom tviteraši komentirali njegove fotografije s obožavateljicama na kojima je glumac pozirao samo ih prividno grleći, odnosno stavio je ruku iza djevojaka kao da ih grli, ali ih nije dodirnuo.

Oduševio je i kolege

Oduševio je i svoje kolege. Reeves je prije mjesec dana kaskaderskom timu iz najnovijeg filma o Johnu Wicku poklonio satove Rolex vrijedne više od 8000 eura u znak zahvalnosti za epske scene borbe iz novog filma, koji su kritičari prozvali "jednim od najboljih akcijskih filmova ikad".

Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo i Li Qiang četiri su kaskadera s kojima je Reeves proveo večer u bistrou u Parizu, gdje im je uručio poklone. Na snimanju istog filma glumac je izazvao oduševljenje nakon što je filmskoj ekipi pomagao nositi opremu uz stepenice.

Čuvao haljinu Kate Beckinsale

Fanove je osvojila i priča koje se nedavno prisjetila Kate Beckinsale. Glumica je opisala događaj iz 1993., kada je prvi put išla na festival u Cannesu s Keanuom i ostalom glumačkom ekipom iz filma Much Ado About Nothing. Baš kad su trebali izaći na crveni tepih, Kate je odjeća pukla na nezgodnom mjestu.

Kad je stigla na odredište, rekla je Keanuu i Robertu Seanu Leonardu što se dogodilo i oni su joj priskočili u pomoć. Dok je pozirala za fotografije, Kate je čuvala prednji dio haljine, dok su njih dvojica držali stražnji dio da se ne raspadne.

Njegova cura ima 50 godina i sijedu kosu

Glumac i njegova djevojka Alexandra Grant nedavno su ukrali pažnju na izložbi u Muzeju suvremene umjetnosti Gala u Los Angelesu nakon što su se strastveno poljubili pred okupljenim fotografima. Fotografija njihovog poljupca obišla je svijet.

Reevesova cura jako je zanimljiva javnosti s obzirom na to da je 59-godišnji Keanu rijedak primjer holivudskog muškarca koji je u vezi sa ženom koja ima 50 godina i sijedu kosu. Glumčev odabir partnerice još je jedan dokaz da se on odbija pokoriti holivudskim standardima. 

Pročitajte više