Keanu Reeves otkrio detalje trećeg nastavka "Billa & Teda"



TIJEKOM promocije nadolazećeg filma "Henry's Crime", Keanu Reeves MTV-u je otkrio da je scenarij za dugo očekivani nastavak kultne SF komedije s kraja osamdesetih, šest tjedana udaljen od prvog nacrta. Oni koji pamte mlađoj generaciji nepoznatu franšizu o dva metalca koji putuju kroz vrijeme, vjerojatno se sjećaju dva priglupa rokera koji su svojevremeno harali kino dvoranama i izrodili animiranu i igranu seriju, video igre, stripove, mjuzikl pa čak i zobene pahuljice. Dva su nastavka katapultirala karijeru dotad relativno anonimnog Reevesa, ali i obilježila njegovu karijeru pa se neko vrijeme pojavljivao isključivo u ulogama zbunjenih tinejdžera.

Iako se priča o trećem dijelu tretirala kao neslana šala, izgleda da je Hollywood odlučio oživjeti ovaj kultni klasik, a paralelno s tim i karijeru Reevesovog kolege Alexa Wintera koji se od ranih devedesetih nije pojavio niti u jednom filmskom projektu vrijednom spomena. Radnja trećeg dijela vrtjet će se oko pisanja "pjesme koja će spasiti svijet", a dva četrdesetineštogodišnjaka ponovno će putovati kroz vrijeme ne bi li ostvarili zacrtane planove.

U slučaju da ponovno probuđena franšiza uspije na kino blagajnama, vjerojatno možemo očekivati i novi nastavak "Wayneovog svijeta".

Pročitajte više