Kakva gesta: Keanu Reeves kleknuo na pozornici u znak poštovanja prema fanovima

Screenshot: Twitter

POZNATA je stvar da je Keanu Reeves jedan od najljubaznijih holivudskih glumaca. Osim što zna kako pozirati s obožavateljicama, poznat je po velikom srcu i poniznosti, što je još jednom i dokazao.

Glumac se nedavno pojavio na panelu Comic Con Experience (CCE) gdje je promovirao novi nastavak Johna Wicka, a njegov dolazak izazvao je ovacije u publici. Keanu je bio vidljivo dirnut reakcijom fanova te je kleknuo i počeo se klanjati publici, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

U jednom trenutku može se čuti kako jedna obožavateljica viče glumcu kako ga voli, a Keanu je kasnije u intervjuu za Estadão izjavio kako je reakcija publike bila nevjerojatna i "vrlo posebna".

Oduševio fanove

"Ljudi su ovdje vrlo ljubazni i darežljivi. Jako je kul što ovdje vole Johna Wicka. Zaista to cijenim. CCE je nevjerojatan, bilo je bolje nego što sam to mogao zamisliti."

Osim što je ponovno oduševio fanove, glumac je tijekom gostovanja otkrio i koji mu je film bilo najteže snimiti. Novi nastavak Johna Wicka stići će u ožujku sljedeće godine.

Pročitajte više