Keira Knightley: Golotinja pred kamerama mi je prešla u naviku

KEIRA KNIGHTLEY ponovo je gola na filmu - i navodno je izjavila kako joj je skidanje pred kamerama već postala navika. "Na svakom filmu moja prsa su gola", Keira je rekla na britanskoj premijeri svojeg novog filma "The Edge of Love" održanoj ove srijede u Edinburghu, na Međunarodnom filmskom festivalu. Referirajući se na scenu iz filma u kojoj sa svojim partnerom Cillianom Murphyjem, Keira je objasnila kako u scene seksa jedne od jednostavnijih koje je snimala. "To je jednostavna scena seksa i glupo je da smo odjeveni - pa ljudi ne vode ljubav odjeveni!", Keira je pojasnila okupljenim novinarima.

Odmah sam pristala skinuti grudnjak!

"Kada me redatelj zatražio da skinem grudnjak odmah sam pristala". Međutim, kada je na red došlo snimanje scena u kojima Keira mora propjevati, redatelj filma mladu glumicu na pjevanje je morao puno više poticati nego na skidanje grudnjaka. Kada je Keira čula kako mora pjevati pred više od sto članova filmske ekipe, poželjela se sakriti. "Koljena su mi klecala i mislila sam da ću umrijeti. Došlo mi je da se sakrijem i pobjegnem", rekla je. "Kad sam čula da je Shar napisala scenarij u kojem moram pjevati, poludjela sam", izjasnila se Keira, koja svoju majku zove imenom, točnije, nadimkom.

Scenarij za "The Edge of Love" potpisuje Keirina majka koja ga je i napisala kao bi svojoj kćeri u filmu dala glavnu ulogu. Uz Keiru u filmu glume Sienna Miller i Matthew Rhys, i iako majka isprva nije bila zadovoljna dodjeljivanjem uloga potonjima, kada su snimanja počela, oduševila se. "Oboje su jako topli i zabavni ljudi, isprva sam gunđala ali mi je sad drago da se sve upravo ovako završilo".

V.V.
Foto: Egotastic!

Pročitajte više