Kelly Brook i Danny Cipriani prekinuli nakon dvije godine veze

MUŠKARCIMA diljem svijeta danas je sretan dan. Naime, jedna od najpoželjnijih svjetskih ljepotica, Kelly Brook, ponovno je sama. Nakon dvije godine veze, lijepa Britanka prekinula je s Dannyjem Ciprianijem. Prije dva dana igrač ragbija uhvaćen je u bliskom druženju s glumicom Jessicom Lowndes na jednoj zabavi.

Sada stižu vijesti kako se sportaš zabavljao i s glumicom Jasmine Waltz.  S potonjom je viđen dva tjedna nakon prekida s Kelly. Razlozi prekida se nagađaju, budući da se starleta nije još očitovala o svemu. Navodno joj je sada jako teško, a kao razlozi raspadu dvogodišnje veze navode se Dannyjeva prijateljstva s brojnim ljepoticama te činjenica da su oboje više posvećeni karijeri nego vezi.

Prema medijskim napisima definitivan kraj veze dogodio se prije dva tjedna, nakon puta u Los Angeles, tijekom kojeg Kelly i Danny nisu uspjeli riješiti probleme u vezi. Tada je Kelly otišla nazad u London, a Danny je ostao u Los Angelesu i otišao na zabavu s Jasmine. Ubrzo je viđen s Jessicom, mlađahnom kanadskom glumicom koja je i sama nedavno prekinula vezu. Mnogi komentiraju kako je Jessica jako slična lijepoj Kelly te kako je Danny u njoj možda našao zamjenu.

Pročitajte više