Kelly Osbourne jako je smršavjela, na novim fotkama je neprepoznatljiva

Foto: EPA/Profimedia

PJEVAČICA, glumica i modna dizajnerica Kelly Osbourne, kći legende Ozzyja Osbournea i njegove supruge Sharon Osbourne, izgledom je iznenadila obožavatelje. Kelly je uvijek vodila bitku s viškom kilograma i nikako nije uspijevala smršavjeti, no sad je uspjela. U trudnoći se, rekla je, jako udebljala pa je nakon poroda odlučila učiniti sve kako bi se bolje osjećala i izgledala. 

Kelly Osbourne, 2008.

Osjećala se očajno, kaže, jedva se kretala i nije željela izlaziti iz kuće kako je netko ne bi vidio.

"Donedavno nisam željela izaći na cestu da ljudi ne vide kolika sam. Skrivala sam se devet mjeseci u kući kako ne bih trpjela ponižavajuće i uvredljive komentare. Polako sam krenula u borbu s trudničkim kilogramima i kada sam došla do stare težine, pomislila sam – 'Ne ide ti loše, sada samo nastavi'", ispričala je nedavno za Independent.

Drastična promjena izgleda

Ovih dana paparazzi su je snimili u izlasku i zaista je neprepoznatljiva u odnosu na ranije. Mnogi su odmah počeli nagađati da je bila na estetskim zahvatima.

Kelly Osbourne, 2023.

"To je moj oblik lica. Jedino sam napravila botoks, i to je to. Čudno mi je da me sada, kada sam mršava, opet svi kritiziraju i pokušavaju shvatiti što sam od sebe napravila. Ništa, samo sam smršavjela", izjavila je ovih dana na kritike o izgledu.

Pročitajte više