Kelly Osbourne mršavija je nego ikad prije. Njezine nove slike zabrinule fanove

Foto: Profimedia

PJEVAČICA, glumica i modna dizajnerica Kelly Osbourne, kći legende Ozzyja Osbournea i njegove supruge Sharon, ponovo je iznenadila obožavatelje izgledom. Kelly je uvijek vodila bitku s viškom kilograma i nikako nije uspijevala smršavjeti, no sad je uspjela. 

Na najnovijim fotografijama, koje su snimljene ispred kuće njenih roditelja u Los Angelesu, izgleda mršavije nego ikad prije, što je mnoge i zabrinulo. 39-godišnjakinja je bosa izašla po paket od dostavljača kada su je primijetili paparazzi, a izgledalo je kao da joj to nije bilo drago.

Smršavjela nakon trudnoće

Ova transformacija dogodila joj se godinu dana nakon što je rodila svoje prvo dijete, sina Sidneyja, kojeg je dobila s rokerom Sidom Wilsonom iz benda Slipknot. U trudnoći se, rekla je, jako udebljala pa je nakon poroda odlučila učiniti sve kako bi se bolje osjećala i izgledala.

Kelly Osbourne 2019.

"Donedavno nisam željela izaći na cestu da ljudi ne vide kolika sam. Skrivala sam se devet mjeseci u kući kako ne bih trpjela ponižavajuće i uvredljive komentare. Polako sam krenula u borbu s trudničkim kilogramima", ispričala je nedavno za Independent.

Pročitajte više