Kelsey Grammer: Camille se udala za Fraisera, ne za mene, od prvog dana nije bila sretna

KELSEY GRAMMER se ranije razveo od supruge Camille te kaže kako sad zna zašto im brak nije uspio. Ona je po njegovom mišljenju zapravo željela postati žena lika po kojem je Kelsey najpoznatiji, Fraisera, a ne njega kao stvarne osobe.

"Fraiser je imao taj prekrasan život, bio je pun stila, mrvicu gay. Udala se za mene jer sam glumio taj lik. No, kad dođeš doma Kelseyju, stvar je potpuno drugačija, Kelsey je skroz druga osoba", kaže glumac, koji se trenutno s bivšom suprugom bori za skrbništvo nad njihovo dvoje djece. Kelsey je sada ponovo u braku, a nova supruga mu je Kayte Walsh. Kaže da se na bivšu najviše naljutio zbog zlobnih komentara na račun spontanog pobačaja koji je Kayte doživjela. "To me najviše pogodilo, kad je rekla nešto o tome da se radi o karmi kad je naše izgubljeno dijete u pitanju, to je bilo odvratno".

Camille je prema njegovim riječima poznata po ružnim komentarima. "Ne ljuti me toliko što ih govori javno, već što ih iznosi pred djecom. Jednom je rekla da nisam želio svoju kćer, to me stvarno razljutilo", kaže te dodaje kako ona od prvog dana nije bila sretna te je uvijek spominjala razvod. "Želio bih ženama dati jedan savjet. Nemojte stalno ponavljati da želite razvod, jer je to upravo ono što ćete na kraju dobiti", kaže glumac.

Pročitajte više