Kendall Jenner (28) osvanula na naslovnici Forbesa, ljudi pišu: "Nije to zaslužila"

Foto: Instagram

KENDALL JENNER osvanula je na naslovnici magazina Forbes.

Pozirala je za izdanje časopisa u kojem su urednici predstavili 30 najuspješnijih osoba ispod 30 godina (30 under 30). Osim manekenstvom, 28-godišnja Kendall od 2021. godine ima vlastiti brend tekile. Njezino se bogatstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara.

Kendall je u intervjuu za Forbes ispričala da je jako oprezna kad je u pitanju posao. "Ne želim raditi ništa što se ne slaže s mojim moralnim vrijednostima i osjećajima", ispričala je.

No zašto baš tekila? Kendall je ispričala da su njezini roditelji često pili ovo alkoholno piće pa joj je jako ostalo u sjećanju. Tijekom pandemije koronavirusa je, kaže, imala više vremena pa je pripremala pića za svoju obitelj i prijatelje. Potom se odlučila uložiti u vlastiti posao.

"U modelingu sam bila dio tuđe vizije. Stvaranje vlastitog posla bio je super način da ponovno upoznam sebe", rekla je Jenner kojoj je velika podrška u karijeri njezina majka Kris. "Ima zanimljivih trenutaka u našem odnosu, nekad se i posvađamo oko nečeg, a onda me odjednom samo pita kako mi je prošao dan jer je ona ipak moja mama", rekla je Kendall.

Forbesu se na naslovnici 28-godišnjakinja zahvalila putem Instagrama, gdje je naišla i na kritike. Naime, mnogi su pisali kako je Kendall "uspjela isključivo uz pomoć svojih roditelja" i da nije zaslužila naslovnicu. No bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu i poručili da "podržavaju mlade žene koje žele razvijati svoj posao".

Inače, na naslovnici prestižnog magazina ranije su se našle i Kim Kardashian te Kylie Jenner.

Pročitajte više